Bloggaren startar lopp – välkomna till Porla Brunn 2020!

Jag har varit lite ambivalent inför att skriva just det här blogginlägget, eftersom det ju krävs av en journalist att man är helt objektiv och opartisk. Men, jag rapporterar ju om alla lopp i länet (och ofta lite extra om de nystartade, så därför känns det ändå på sin plats att berätta att jag själv ska arrangera en löpartävling 2020. För första gången, faktiskt.
Jag flyttade från Karlskoga (jag är uppvuxen i Degerfors, men bodde i Karlskoga i 13 år efter att jag flyttade hemifrån) till Porla Brunn strax utanför Laxå för ett år sedan, och nu känns det som ett bra läge att dra igång Porla Brunnsloppet. Förmodligen kommer vi köra helt olika koncept olika år, men 2020 blir det ett knockoutlopp av skidsprintskaraktär (men med färre som slås ut i varje omgång och fler omgångar, så att så många som möjligt ska få springa så mycket som möjligt) på en tvåkilometersbana som innehåller några få meter asfalt i starten, grusväg, stig och obanad terräng (där vi hoppas att det kommer vara rejält blött).
Vi öppnade anmälan den 1 december, och eftersom det bara finns hundra platser gäller det att inte vänta för länge.
Jag kommer naturligtvis inte att använda bloggen för att marknadsföra spektaklet, så vill ni hålla kolla rekommenderar jag att ni kollar på instagram och facebook där loppet har officiella sidor. Välkomna till Porla den 25 juli!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: