Konditionsbloggen tar semester – på återhörande i augusti

Som ni kanske känner till från tidigare år stänger bloggen ned när bloggaren åker på semester. Den här året kommer ni förmodligen att missa betydligt mindre läsning än normalt, eftersom så väldigt lite sker (dessutom har jag ”bara” sex veckors semester i år, mot tolv 2018 och åtta i fjol – jag har helt enkelt betat av en del av mitt kompberg).
Men ni får själva se till att hålla koll på lokala tävlingar, Emilia Fahlins comeback efter tävlingsstoppet, friidrotts-SM, Rebecca Högbergs och Martin Regborns fortsatta rekordslakt och allt annat som kan tänkas hända på annat håll.
Själv ska jag … ta det lugnt, njuta av det fina springvädret (som verkar hålla i sig) och kanske klämma in någon tävling (även om det blir som träning i sådana fall, jag siktar på att prestera först i Örebro 24h i oktober).
Det är lite oklart exakt vilket datum bloggen är tillbaka. Min första arbetsdag är onsdagen den 19 augusti, men om det blir en USA-resa för Indy 500 kan det dröja ytterligare en vecka innan bloggen återuppstår.
Ta hand om er tills dess, och är det något akut så finns jag alltid på sms: 073-038 94 00.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: