Bloggen går på semester – vi ses den 6 september

Jag vet att det är hur mycket tävlingar som helst just nu. I helgen springs det på både längden och tvären (i junior-SM och veteran-SM och Vintrosaloppet och Örebro parkrun och så vidare), Jonathan Ahlsson cyklar i landslagsdressen och Tisaren jagar täten i Jukola och Matthias Wengelin går för en ny SM-titeln i maraton-mountaianbike och Erik Anfält gör upp med Sverigeeliten i Ultravasan. Och närmaste veckorna är det SM både i orientering och friidrott och massor av andra intressant tävlingar.
Men faktum är att bloggaren haft semester inplanerad sedan länge, och på semestern bloggas det inte. Därför tar bloggen nu ett litet otajmat 16-dagarsbrejk och återkommer först måndagen den 6 september.
Jag hoppas att vi ses ute i löparskogen någonstans!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: