Ett ljus i coronamörkret: Random events bjuder in till julkalender

I morgon är det den 1 december, och då passar Random events (gänget som ligger bakom tävlingar som Bergslagsleden på fem dagar, Rusakulan vertikal, Hjälmartempot och Ice race vintage) på att dra igång en julkalender. Det handlar om 24 småtävlingar där deltagarna samlar poäng fram till och med julafton, och med tanke på vilka som står bakom lär det bli en del konditionsidrott. ”Det kommer vara varierande tävlingar men med fokus på att göra någonting aktivt med kroppen. Vi vill inte avslöja tävlingarna på förhand men vi kan bjuda på två av de som kommer, 90-grader och fem kilometer medianprecision, så får ni spekulera i vad det innebär och vilka de andra tävlingarna kan vara”, skriver Random events på sin hemsida.
En hel del bekanta bloggnamn har anmält sig, som Johan Röjler, Frida Nilsson, Janne Werner, Anna-Karin Larsson, Bella Lagrange, Peter Knoblach, Marie Dasler, Kajsa Rosdal, Martin Nilsson och Therese Persson. Tja, och så bloggaren själv, förstås.

För ni som är sugna på lite längre läsning tog jag tidigare i dag ett snack med Axel Ekström, som summerade världscuppremiären och blickade framåt. Närmast mot en träningstävling med landslaget i Östersund på lördag. Artikeln hittar ni här.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: