Konditionsbloggen blir podd – lanseras i morgon (Schulstad, Regborn och Lech första gästerna)

10 oktober 2014 lanserades Konditionsbloggen. Sedan dess har jag bloggat i stort sett dagligen, enda undantagen har varit när jag varit på semester eller av en eller annan anledning haft extrem tidsbrist.
Drygt åtta år senare, den 1 december 2022, tar vi nu bloggen ett steg längre. Nu lanseras Konditionsbloggenpodden – som är precis vad den låter som. En intervjupodd där ni kommer få träffa alla de kända namnen från bloggen – men också en del doldisar. I första avsnittet som släpps i morgon (ni hittar det där poddar finns) kan ni höra en ganska nervös Brännmyr göra sin första radiojournalistik i karriären. Fanny Schulstad gästar, och berättar en hel del intressant om vägen från att vara på gränsen till innebandylandslaget till att bli Närkes bästa maratonlöpare genom tiderna. Dessutom snackar vi upp söndagens maratonlopp i Valencia (där Fanny håller Erica Lech som favorit före henne själv). Jag är ingen stor självkritiker, men jag har en del att jobba på i det här nya mediet, det får jag medge, så ge mig lite tid. I går spelade jag och Martin Regborn in andra avsnittet av podden (som släpps nästa torsdag) och redan då tyckte jag att det kändes som att jag fick betydligt bättre flyt i snacket. Erica Lech är uppbokad för ett tredje avsnitt efter Valencia. Sedan är tanken att det ska rulla på. Hoppas att ni vill lyssna!

I dag avgjordes andra deltävlingen av Kylklampen, Värmlands motsvarighet till Ullmax vinterserie, i skogarna väster om Karlskoga (med bloggbekantingen Rasmus Pettersson som banläggare). Lindebygdens jättetalang Axel Thybeck var överlägset snabbast av alla på långa banan (drygt fem minuter före Tyrs Oskar Nyman), men blev av någon anledning diskad (på Livelox ser det ut som om han tog alla kontroller, men uppenbarligen gick något fel). Hemmalöparen Edvard Pelander vann näst längsta banan.
Tävlingsserien fortsätter med tävlingar i Deje, Karlstad, Skattkärr, Karlstad, Kil, Grums, Kristinehamn och Forshaga.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: